A Kitech megérkezett Floridába. A következő napokban (Május 3-ig) megtalálsz minket Miami Beach-en a 25th Street-en.
Csatlakozz a Kitech Team-hez és teszteld az aktuális modelleinket. Tanulj kite-ozni egy ram air foil kite-al akár a saját deszkáddal vagy egy hydrofoil-al a Kitehydrofoil Miami jóvoltából.
Foglald le most a próba meneted a következő oldalon: https://kitehydrofoilmiami.com

Kitech kites ernyők, kiegészítők

SOKOLDALÚ FELHASZNÁLHATÓSÁG

Kitesurf, landboard, buggy vagy snowkite? Izgalmas sportágak, melyek sajnos általában a felület minősége miatt különböző felszereléseket igényelnek. De nem nálunk!
A Kitech zárt cellás depower soft kite –ok sokoldalú felhasználhatóságukkal minden szeles napot kiteozható nappá varázsolnak számodra! Lehet nyár vagy tél,
a kérdés csak a szél!

Neked csak az éppen szükséges talp alá valót kell kiválasztanod, a szükséges vonóerőt mi biztosítjuk! 
A Kitech univerzális kite ernyőivel minden felületen élvezheted azokat az előnyöket, amiket csak egy soft ernyő adhat meg neked!

EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG

Kisméretű, könnyű csomag, amivel a spotra érkezel. Nincs szükséged pumpára, vagy segítségre a startnál!
Nem kell a zsinórok rögzítésével vacakolnod, csak felmérni a szelet, előhúzni a megfelelő méretű kite –ot a hátizsákból, kitekerni, zsinórt lecsévélni és go!
Egy üres strandon – akár reggel  6 -kor – kezdődhet a fun, amikor a többség  az „úgy sem lesz kint senki, aki felad” mondatot eldörmögve inkább alszik még egy kicsit.

És ez a könnyedség végig kísér mindenhol és mindenkor!

  • Széles széltartomány, és egyszerű újra indítás

  • Hatalmas repülések és lágy landolások

  • Remek kreuzolási tulajdonságok

  • Megbízható biztonsági rendszer

TELJESÍTMÉNY ÉS MINŐSÉG

Kitech soft ernyők valós profiljának köszönhetően komoly teljesítménnyel rendelkeznek, így nagyobb méretekkel és egy megfelelő deszkával már akkor a vízen lehetsz,
amikor mások erre még nem is gondolnak! A Kitech kite –ok további előnye minőségükben, és felépítésükben rejlik.

Kizárólag a legjobb gyártóktól származó, a siklóernyőzésben, illetve a vitorlázásban is csúcs minőségűnek számító alapanyagok
felhasználásával készülő kite –ok , és a kétrétegű, deformációra képes felület valamint a felpumpált tömlők hiánya sok bosszúságtól fog megkímélni!

„A nem tudok menni, mert valahol ereszt…” mondat kimarad a szótáradból!Az alapanyagok, a gyártási technológia és a szerkezeti felépítés olyan élettartamot garantál,
mint semmilyen egyéb kite rendszer! Mindez a Magyar piacon magasan a legjobb áron!

EGYEDÜLÁLLÓ SZERVIZ

A soft kite –ok esetében a kisebb kupolasérülések egyszerűen, ragasztással orvosolhatóak, de a nagyobb események sem jelentenek gondot!

Új ernyő vásárlása eseté – Magyarországon egyedülállóan – 6 hónap ingyen javítási garanciát nyújtunk Neked!

Ezt követően is gyorsan, és eredeti minőségben megjavítjuk, ha valamit tönkre teszel! Elég egy hívás, vagy egy email, és csapatunk szakértő segítséggel áll rendelkezésedre!
Balatonfenyvesi Vízisport Centerünk egész nyáron rendelkezésedre áll, ha ki szeretnéd próbálni valamelyik modellünket! Shopunkban egyéb felszereléseket illetve kiegészítőket
is vásárolhatsz!

Informálódj, és keress bennünket bátran!